duminică, 20 martie 2011

RATATOUILLE

E post, urmam o dieta ori pur si simplu ne plac legumele. Daca avem cel putin unul din aceste motive, atunci reteta aceasta e binevenita. Avem nevoie de:
2 vinete
4 dovlecei
1 conopida
2 broccoli
2 morcovi
5 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel
condimente: cimbru, busuioc, oregano, piper, sare.


         Se spala bine legumele. Apoi se taie in felii cat mai subtiri pentru a se patrunde cat mai repede si cat mai bine. Se aseaza legumele in tava, cate un rand din fiecare. Daca le amestecam riscam sa nu se coaca bine. 


         Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, cimbru si busuioc. La urma se presara patrunjelul deasupra.


          Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor. Sunt suficiente 45 de minute pentru ca legumele sa fie indeajuns de moi.


        Se aseaza pe un platou. Se servesc calde. 




POFTA BUNA!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu