Aveti nevoie de:
- un pachet si jumatate de aluat de foietaj ( 3 foi)
- 300 grame carne tocata
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 morcov
- 3 linguri bulion
- ulei
- sare, piper, chili
Pregatirea compozitiei:
Se caleste ceapa si morcovul.Se adauga carnea, bulionul si condimentele. Se mai lasa 5 minute sa se caleasca la foc mic.
Pregatirea floricelelor:
Se taie foaia de aluat in 9 patrate.
Se ia cate un patrat, se pune in tava pentru briose ( care a fost unsa cu unt).
In fiecare floare se adauga 2-3 linguri din compozitie.
Colturile patratelor se trag in interiorul florii, peste compozitie.
Se da la cuptorul preincalzit, pentru 30 de minute.
Cand sunt gata se scot pe un servetel pentru a fi asorbit uleiul.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu